Om Northern Gate

Northern Gate ejes og drives af Christian Eskelund-Hansen, der har +20 års professionel erfaring i håndtering af en bred vifte af projekt-, ledelses- og kommunikationsudfordringer for mindre og mellemstore virksomheder, ledere, foreninger og organisationer.

Christian er uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet, og har efterfølgende gennemført kommunikationslederuddannelsen Executive Master i Corporate Communication, Aarhus School of Business.

Ud over at være indehaver af Northern Gate er Christian netværksansvarlig business partner i Rigét. Læs mere her.

Christians erfaringer med interessevaretagelse, formidling og håndtering af ledelsesopgaver spænder bredt: fra Christiansborg over organisationer til virksomheder og uddannelsesinsitutioner. Fra de bonede gulve og fabriksgulvet til tavlen.

I karrierens løb har Christian bl.a. været chefkonsulent i Dansk Industri, netværkschef, sektionschef, karrierementor, projektleder samt ekstern lektor og censor i strategisk virksomheds- og ledelseskommunikation, Aarhus Universitet.

Læs mere om Christian på LinkedIn.

Samarbejdspartnere: Analyser og rapporter

Ud over at eje Northern Gate er Christian ligeledes medejer af analysebureauet Forbund1, der udarbejder skræddersyede brancheanalyser og internationaliseringsundersøgelser. Senest har Forbund1 kortlagt størsteparten af de nordiske kommuners internationale venskabsrelationer.

Læs om vores seneste undersøgelse her.