Advisory Board

For at sikre Northern Gates løbende forretningsudvikling har Northern Gate etableret et advisory board.

Boardets medlemmer har stærk komplementær viden og repræsenterer en bred erfaring med spidskompetencer indenfor strategisk rådgivning, ledelse, opstart, skalering og analyse. Læs mere om medlemmerne nedenfor.

Jesper Nørgaard Viemose

Cand. scient. pol. Jesper Nørgaard Viemose er stifter og indehaver af analyse- og rådgivningsfirmaet Efiko.

Gennem analyser, evalueringer og strategiprocesser medvirker Jesper til at fremme politiske beslutningsprocesser og dokumentere resultater og effekter inden for områderne erhvervsudvikling,  lokal- og regional udvikling og innovationssamarbejde.

Efiko arbejder på lokalt, regionalt, nationalt og internationalt niveau, og blandt Efikos kunder finder man blandt andet ministerier, organisationer, universiteter, regioner og kommuner.

www.efiko.dk

Helle Nielsen-Elgaard

Helle Nielsen-Elgaard er stiftende ejer af rådgivningsvirksomheden WeScale, der arbejder med innovation i netværk, ledelse og organisationsudvikling.

Blandt WeScales kunder er en række organisationer, ledere og virksomheder.

Helle har 17 års erfaring med at arbejde med udvikling, fundraising og implementering af projekter om forretningsudvikling i mere end 500 start ups og SMVere så de har fået luft under vingerne.

Helle Nielsen-Elgaard på Linkedin

Lars Skytte Petersen

Cand. scient. pol. Lars Skytte Petersen er partner i rådgivningsvirksomheden DECIDE, der arbejder med evaluerings- og analyseopgaver.

Lars er specialist indenfor evaluering, organisationsudvikling og forskning, og han arbejder især med opgaver på sundheds- og socialområdet. I årenes løb har DECIDE håndteret et stort antal opgaver for en bred vifte af statslige, kommunale og private kunder.

Lars har bl.a. arbejdet i Sundheds- og Indenrigsministeriet og COWI og sideløbende underviser Lars på Syddansk Universitet.

www.decide.nu