Udførelse

Northern Gate er vant til at holde oplæg, levere praktisk kommunikationsrådgivning og erfarne i udarbejdelse af alle former for tekstopgaver: Artikler, nyhedsbreve, hjemmesidetekster og en bred vifte af informations- og markedsføringsmateriale.

Uanset om det drejer sig om tekst eller tale kan Northern Gate sikre at jeres kommunikationsinitiativer føres ud i livet og at jeres projekter og aktiviteter får luft under vingerne.

Northern Gate håndterer alle typer tekstopgaver og er rutineret i at sikre at jeres ønsker fører til synlige resultater – og så kan vi sørge for professionel oversættelse, hvis I også har behov for det.

Har I svært ved at finde tid og få ideer til jeres nyhedsbreve og kunne jeres pressemeddelelser trænge til et kærligt blik og en opgradering?

I en travl dagligdag kan det være vanskeligt at nå at opdatere sin hjemmeside. Det er et potentielt værdifuldt udstillingsvindue, I dermed ikke udnytter tilstrækkeligt. Lad Northern Gate sørge for at hjemmesiden er up to date og flere besøg værd.

Northern Gate leverer forfriskende tekstforslag så budskabet rammer plet og så I i stedet kan koncentrere jer om andre opgaver.

Anvender I de sociale medier tilstrækkeligt offensivt og professionelt? SoMe er oplagte netværksplatforme, som kan pleje jeres eksisterende netværk og skabe nye professionelle relationer. Har du bl.a. styr på din LinkedIn- profil? Northern Gate kan sikre at der er aktiviteter og trafik på jeres LinkedIn-profil og at flere kunder og samarbejdspartneres dermed får bedre viden om jer.

Har du noget på hjertet, men svært ved at få det formuleret? Northern Gate er vant til at skrive skarpt og klart og kan hjælpe med at omsætte jeres holdninger og tanker til konkrete vendinger og skarpe budskaber. Vi er vant til at skrive til fag-, lokal- og landsdækkende medier.

Klar og tydelig skriftlig kommunikation er afgørende uanset om det handler om brochurer, hjemmeside, produktark, mails til kunder, nyhedsbreve, årsberetninger tilbud osv.  En disciplin som er både nem og svær, da det handler om at skrive så enkelt så muligt og altid sætte sig i modtagerens sted. Kender X nu også dette fagudtryk? Northern Gate tilbyder et ½ dags workshop med oplæg, tips fra den journalistiske værktøjskasse og øvelser. Læs mere her.

Cases

Værdiskabende PR der flytter holdninger

Direktøren for en større industrivirksomhed ønskede at markere sig i debatten om robotteknologi. Samarbejdet med Northern Gate førte til at lederen i dag kendes som en meningsdanner med markante synspunkter.

Markante debatindlæg med understøttende SoME-aktiviteter

Erhvervslivet skrotter personer over 50 år. En dansk leder ville gerne kommunikere sine holdninger. Det førte til en tostrenget løsning, hvor SoMe og fremtrædende indlæg i landsdækkende resulterede i stor bevågenhed.

Teknologi og kommunikation

Idérig CEO for teknologiførende virksomhed havde behov for at placere sin virksomhed synligere på landkortet, men manglede tid og overskud til at få omsat intentionerne til klar tekst. Northern Gate formulerede en plan og i løbende dialog med CEO’en udførte Northern Gate aktiviteterne i praksis.

Fond med holdninger

Industriens Fond ønskede at styrke kendskabet til de videnskabelige projekter, fonden finansierer. I tæt samarbejde med Industriens Fond udarbejdede Northern Gate både en rullende kommunikationsplan og en række artikler, som alle blev bragt i landsdækkende fagblad. Læs artikler her.

Undersøgelse søger opmærksomhed

Hvordan får man udbredt en landsdækkende undersøgelse så medier, læsere og forbrugere interesserer sig for undersøgelsens konklusioner? En kunde stillede spørgsmålet, og Northern Gate hjalp med at håndtere opgaven.

Rekruttering & kommunikation

Mangel på arbejdskraft stiller nye krav til virksomheders kommunikative kompetencer. En virksomhed havde brug for kommunikative initiativer, der kunne lette rekruttingsindsatsen. De gik til Northern Gate.

Proces

Strategi

Organisering

Udførelse